Sevilja teško do bodova protiv Selte

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jan.2015, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sevilja teško do bodova protiv Selte

MADRID - Fudbaleri Sevilje savladali su večeras na domaćem terenu ekipu Selte sa 1:0, u drugoj utakmici 17. kola prvenstva Španije.

Andalužani su očekivano osvojili veoma važne bodove, ali su igrom razočarali navijače.

Gosti iz Viga bili su oslabljeni još od 21. minuta, kada je Planas zaradio direktan crveni karton zbog prekršaja. Međutim, Sevilja ne samo da nije ubjedljivije iskoristila tu prednost, već je malo nedostajalo da uporni tim Selte izbori najmanje remi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << što bi, prema prikazanom na terenu, bilo apsolutno zasluženo.

Na kraju, navijači su pobjednički sastav počastili i zvižducima, iako je Sevilja preuzela četvrtu poziciju na tabeli Primere, koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, dok je Selta ostala na osmom mjestu.

Ranije danas Atletiko Madrid je kod kuće savladao Levante sa 3:1.

Večeras igraju Elče - Viljareal, Deportivo - Atletik Bilbao i Malaga - Almerija, sutra se sastaju Hetafe - Rajo Valjekano, Valensija - Real Madrid, Espanjol - Eibar i Sosijedad - Barselona, a u ponedjeljak Kordoba - Granada.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.