Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jan.2015, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletiko pobjedom započeo 2015. godinu

MADRID - Fudbaleri Atletika pobjedom su započeli 2015. godinu savladavši danas na domaćem terenu u Madridu ekipu Levantea sa 3:1, u prvoj utakmici 17. kola španske Primere.

Aktuelni šampion nije dozvolio iznenađenje, dvostruki strijelac bio je Antoan Grizman, pa je tim Dijega Simeonea sa dve utakmice više prišao na samo bod vodećem Realu iz Madrida.

Levante je osmim porazom ove sezone ostao na samo dva boda iznad zone ispadanja.

Atletiko Madrid - Levante >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << 3:1 (Grizman 18, 47, Godin 82 - El Zar 62)

Kasnije večeras igraju Sevilja - Selta, Elče - Viljareal, Deportivo - Atletik Bilbao i Malaga - Almerija, sutra se sastaju Hetafe - Rajo Valjekano, Valensija - Real Madrid, Espanjol - Eibar i Sosijedad - Barselona, a u ponedeljak Kordoba - Granada.

Tabela: Real Madrid 39 bodova, Barselona i Atletiko Madrid po 38, Valensija 31, Viljareal, Sevilja i Malaga po 30, Selta, Eibar i Espanjol po 20, itd.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRIMERA: Sevilja brojčanu prednost materijalizovala golom (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 03.Jan.2015

U drugom meču 17. kola Primere Sevilja je sa 1:0 na domaćem terenu slavila protiv Selte.. . Domaćin je od 2. minuta igrao sa igračem više, pošto je Planas dobio crveni karton, zbog ovog strata:. . Nije Sevilji dugo trebalo da brojčanu prednost pretoče i u golgetersku, U 32. minutu u vođstvo...

Nastavak na HotSport.rs...

PRIMERA: Almerija odnela bodove iz Malage, minimalac Deportiva (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 04.Jan.2015, 00:56

U poslednje dve utakmice subotnjeg programa 17. kola Primere zabeležile su ekipe koje su slabije stajale na tabeli, Deportivo je savladao Atletik iz Bilbaa (1:0), a Almerija je napravila malo iznenađenje trijumfom u Malagi (2:1).. . Gol odluke na Rijazoru viđen je u 24. minutu kada je Ivan Kavaliero...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.