Viljareal u Elčeu ispustio dva gola prednosti

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jan.2015, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viljareal u Elčeu ispustio dva gola prednosti

MADRID - Fudbaleri Elčea i Viljareala igrali su večeras neriješeno 2:2, u utakmici 17. kola španske Primere.

Gost je furiozno počeo meč, za pet minuta postigao je dva gola i činilo se da mu u nastavku predstoji lak posao za pobjedu kojom bi pretekao Sevilju i preuzeo četvrto mjesto na tabeli.

Elče je, međutim, brzo uzvratio i do odmora izjednačio rezultat za osvajanje dragocjenog boda u borbi za opstanak.

U drugom dijelu susreta bilo je mnogo manje uzbuđenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << a rivali su pretežno nastojali da sačuvaju aktuelni rezultat.

Srpski defanzivac u redovima gostiju Antonio Rukavina meč je presjedio na klupi.

Ranije danas Atletiko Madrid je na "Visente Kalderonu" savladao Levante sa 3:1, dok je Sevilja, takođe kod kuće, teškom mukom izborila mimimalnu pobjedu protiv Selte (1:0).

Od 22 sata igraju Deportivo - Atletik Bilbao i Malaga - Almerija, sutra se sastaju Hetafe - Rajo Valjekano, Valensija - Real Madrid, Espanjol - Eibar i Sosijedad - Barselona, a u ponedjeljak Kordoba - Granada.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.