Primera: Atletiko rutinski savladao Levante

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jan.2015, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera: Atletiko rutinski savladao Levante

Fudbaleri Atletiko Madrida pobedili su na svom terenu Levante sa 3:1 u prvoj utakmici 17. kola španske Primere.

Strelci za Atletiko bili su Antoan Grizman u 18. i 47. i Dijego Godin u 82. minutu, dok je jedini gol za goste postigao Nabil El Zar u 62.

Atletiko je tokom celog meča bio bolji rival. Imali su veći posed lopte, više šuteva ka golu Levantea i na kraju se zasluženo došli do prve pobede u 2015. godini.

"Jorgandžije" su se ovim trijumfom izjednačile >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sa Barselonom, koja ima utakmicu manje, na drugom mestu u Primeri sa 38 bodova, dok je Levante 15. sa isto toliko bodova.

Fudbaleri Sevilje pobedili su na svom terenu Seltu sa 1:0 u 17. kolu španske Primere.

Jedini gol na meču, vredan tri boda, postigao je Nikolas Pareha u 32. minutu. Pareha je gol postigao iz slobodnog udarca, a danas je odigrao svoj 100. meč za Sevilju.

Sevilja je posle ovog kola četvrta na tabeli Primere sa 33 boda, dok je Selta osma sa 20 bodova.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Atletiko pobedom započeo 2015. godinu

Izvor: Press, 03.Jan.2015

Fudbaleri Atletika pobedom su započeli 2015. godinu savladavši danas na domaćem terenu u Madridu ekipu Levantea sa 3:1, u prvoj utakmici 17. kola španske Primere. . Aktuelni šampion nije dozvolio iznenađenje, dvostruki...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.