Sevale prečke i stative u Milanovcu, Metalcu i Voždovcu zasluženo po bod (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 15.Avg.2015, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sevale prečke i stative u Milanovcu, Metalcu i Voždovcu zasluženo po bod (VIDEO)

Na kraju 1:1, iako je na obe strane mogao da padne barem po još jedan

Bod za olakšanje, ali i za brigu, pošto je duel dva tima čiji rezultati sa početka sezone slute na borbu za opstanak završen bez pobednika, iako su rivali želeli ceo plen. Na kraju ipak 1:1, iako je rezultat mogao da ode i na jednu i na drugu stranu.

Pogodili su međutim samo Predrag Sikimić posle lukave povratne Rista Ristovića za 1:0 Voždovca u 23. minutu, te Vladimir Otašević >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na centaršut Nemanje Mladenovića koji je za posledicu imao izjednačujući pogodak Metalca u 62.

Publika dakle nije džabe dolazila mada je utakmica mogla da bude i efikasnija. Luka Merdović je naime u finišu prvog dela igre umalo polomio prečku i to tek pošto je golman Voždovca Zoran  Popović uspeo da vrhovima prstiju loptu skrene taman toliko da ona ne završi u njenoj mreži. Posle Otaševićevog gola gosti iz Beograda su bili opasniji. Prvo je Alen Mašović fintom izbacio čuvara iz ravnoteže samo da bi iz dobre pozicije prebacio gol, da bi Sikimić u 78. minutu još jednom pronašao prostor za šut, ali ga je ovaj put zaustavila stativa. Opet u drugom minutu sudijske i Zmajeve je pogledala sreća - Igor Stanojević je sa ivice šesnaesterca šutirao tik pored gola.

Na kraju možda i najpravedniji rezultat, ali taj bod ostavlja večerašnje rivale u vrlo nezavidnoj poziciji pri dnu superligaške tabele. Žustri protesti domaćih igrača posle odluke sudije Igora Kocića da im posle isteka tri minuda nadoknade ne dozvoli da izvedu korner najbolji su dokaz koliko su u Gornjem Milanovcu želeli sva tri boda.



Superliga, šesto kolo:

Subota:

Metalac – Voždovac  1:1 (0:1)

/Otašević 62 - Sikimić 23/

Nedelja:

17.00: Javor – OFK Beograd

17.00: Mladost – Borac

17.00 Radnik – Crvena zvezda

19.00 Čukarički – Radnički Niš

19.00 Novi Pazar – Spartak

Odloženo:

Partizan – Rad

Jagodina – Vojvodina

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.