SL: Konstantno nasilje i napadi na Srbe nisu propaganda, već surova realnost

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2024, 13:25

SL: Konstantno nasilje i napadi na Srbe nisu propaganda, već surova realnost

 7. maja (Tanjug) - Srpska lista saopštila je danas da konstantno institucionalno nasilje i etnički motivisani napadi na Srbe na KiM nisu propaganda, već nažalost surova realnost koju živi srpski narod pod režimom premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, čija je opsesija, progon Srba sa KiM došla do te mere da je zanemario potrebe samih Albanaca koji su glasali za njega.
Srpska lista je, reagujući na tvrdnju Kurtija da Srbija širi propagandu o nasilju nad Srbima na KiM, istakla da Kurti svoj mandat obeležava podatkom da se nad Srbima dogodilo više od 500 etnički motivisanih napada, od toga dobar deo direktno od strane pripadnika kosovskih institucija, policijskih i svih ostalih, te da je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.