Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Maj.2024, 13:28

Ujedinjena opozicija: U Novom Sadu 2. juna referendum za ili protiv SNS vlasti

U Novom Sadu, izbori 2. juna biće svojevrstan referendum za ili protiv aktuelne vasti koja Grad već 12 godina tretira kao političku svojinu, istaknuto je danas na konferenciji za novinare lokalne, ujedinjene opozicije koju čini 12 stranaka i pokreta.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

„Ova koalicija nije sastavljena da bi učestvovala na izborima nego na njima pobedila“: Opozicija predstavila listu „Udruženi za slobodan Novi Sad“

Izvor: Danas, 07.Maj.2024

Ispred Gradske kuće u Novom Sadu predstavljena je danas opoziciona lista koju je Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije okarakterisao kao najveću ujedinjenu listu protiv vlasti Srpske napredne stranke u čitavoj Srbiji. Lista nosi naziv „Udruženi za slobodan Novi Sad“.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.