Sevale pesnice u Hrvatskoj: Nije se znalo ko koga tuče u Vinkovcima (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 11.Dec.2016, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sevale pesnice u Hrvatskoj: Nije se znalo ko koga tuče u Vinkovcima (VIDEO)

Fudbaleri Cibalije i Hajduka potukli su se na kraju utakmice 19. kola HNL-a, a gosti su Vinkovce napustili sa 2:1.

Bilo je nervoze na obe strane, viđena su čak četiri crvena kartona, a zbog tuče će biti mnogo posla za disciplinsku komisiju, naročito u pregledanju video snimka.

Hajduk će sigurno biti dosta oslabljen zbog toga u derbiju sa zagrebačkim Dinamom, a trenutna situacija na tabeli je sledeća: Rijeka ima 46 bodova, Dinamo 40, Hajduk 37, dok je Cibalija na dnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << sa samo osam bodova. Detalje možete videti na 1:36:00 priloženog snimka.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

VIŠE OD IGRE: Opšta tuča u Vinkovcima, pesničenje fudbalera Cibalije i Hajduka (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 11.Dec.2016

Navikli smo svašta da gledamo na fudbalskim terenima širom bivše SFRJ, ali dugo nismo videli ovakvu tuču fudbalera na ‘travnatom tepihu’.. . Šou u Vinkovicima! A kako ne bi bio kada ovakvu utakmicu ni Hičkok ne bi režirao. Cibalija je vodila golom Basa u 22. minutu, ali je Futaš u 91. i 93....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.