Serija A - Počele da se osećaju posledice smene kapitena, Inter poražen na Sardiniji! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Mar.2019, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A - Počele da se osećaju posledice smene kapitena, Inter poražen na Sardiniji! (video)

Fudbaleri Intera doživeli su prvi poraz od kako je Mauru Ikardiju oduzeta kapitenska traka.

U okviru 26. kola italijanske Serije A, Inter je gostovao Kaljariju na stadionu "Sardinija", domaćin je priredio iznenađenje, slavili su sa 2:1 (2:1) protiv favorizovanog rivala.

Najavio je Kaljari da bi mogao da napravi problem "Neroazurima" već u 10. minutu, Jonita je tukao glavo u 10. minutu, lopta je ipak prozujala sa spoljnje strane leve stative.

Samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dva minuta kasnije, Darijo Srna u dobroj šansi, ali je šutirao po sredini gola, te je Handanovič uspeo da ga zaustavi.

A onda, 31. minut, Ćigarini izvodi slobodan udarac, uputio je iskusni vezista dobar centaršut, koji glavom u gol pretvara Ćepiteli, 1:0 za Kaljari.

Samo dva minuta kasnije nova šansa za domaćina, Farago je pratio iz dobre pozicije, ali je Handanovič uspeo da ga zaustavi.

Igrao se 38. minut kada je Inter uzvratio, akcija po desnoj strani, centaršut Naingolana, sa prve stative loptu u mrežu Kaljarija glavom šalje Lautaro Martinez, 1:1.

Ipak, samo pet minuta kasnije, Srna ubacuje loptu u kazneni prostor "Neroazura", lopta dolazi do Pavoletija, koji na prvu uspeva da uputi udarac i to jako nezgodan, Handanovič je ostao ukopan, lopta je završila u mreži, novo vođstvo Kaljarija.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, da bi nakon 10 minuta igre u nastavku veliku šansu za izjednačenje propustio Politano, bio je krilni igrač Intera u situaciji jedan na jedan sa golmanom domaće ekipe, ali je Kranjo sjajno intervenisao i sačuvao svoju mrežu.

Nije bilo izglednijih prilika u nastavku, dobro se Kaljari branio, da bi u 91. minutu Milan Škrinijar skrivio jedanaesterac.

Nikolo Barela je preuzeo odgovornost, ali je talentovani vezista loše izveo udarac sa kreča, prebacio je loptu preko gola i propustio idealnu priliku da stavi tačku na ovaj susret.

Ipak, nije Inter uspeo da ga kazni imao je Valero šansu u poslednjim sekundama, ali je Španac poslao loptu preko gola, ostalo je 2:1, važna pobeda za Kaljari i bolan poraz za Inter.

Ostaju "Neroazuri" na trećem mestu sa 47 bodova, ali Milan ima utakmicu manje i ukoliko slavi sutra od 18h protiv Sasuola, preskočiće ih na tabeli.

Kaljari sve dalje od opasne zone, druga pobeda u poslednje tri utakmice, imaju 27 bodova, devet više od Bolonje, koja ima i meč manje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Serija A: Kaljari zakomplikovao Interovu borbu za Evropu

Izvor: B92, 01.Mar.2019

Fudbaleri Kaljarija pobedili su na svom terenu Inter sa 2:1 u prvoj utakmici 26. kola italijanske Serije A...Kaljari je na svom terenu poveo pogotkom Luke Čepitelija u 31. minutu, da bi Inter do izjednačenja došao Lautara Martinesa sedam minuta kasnije...Domaćin je ipak u 43. minutu došao do novog...

Nastavak na B92...

Inter pao na Sardiniji!

Izvor: Mondo, 01.Mar.2019

Kaljari je posle nepunih šest godina uspeo da na svom stadionu savlada milanskog velikana...Novi žestok udarac za Lućana Spaletija i njegove izabranike!..Posle burnog remija u Firenci (3:3), gde je Inter ispustio dva gola prednosti, usledio je poraz od Kaljarija na Sardiniji, kao loša uvertira za...

Nastavak na Mondo...

Lacio razbio Romu, Kolarov ne veruje zbog čega je ''pocrveneo''! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Mar.2019, 23:32

Rimski derbi bio je centralni događaj dana u italijanskoj Seriji A...U derbiju 26. kola Serije A, Lacio je kao domaćin na rimskom ''Olimpiku'' savladao gradskog rivala Romu rezultatom 3:0 i tako prišao na samo tri boda zaostatka za ''Vučicom'' koja je ostala na petoj poziciji...''Nebesko plavi''...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.