Lacio razbio Romu, Kolarov ne veruje zbog čega je pocrveneo! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Mar.2019, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lacio razbio Romu, Kolarov ne veruje zbog čega je ''pocrveneo''! (video)

Rimski derbi bio je centralni događaj dana u italijanskoj Seriji A.

U derbiju 26. kola Serije A, Lacio je kao domaćin na rimskom ''Olimpiku'' savladao gradskog rivala Romu rezultatom 3:0 i tako prišao na samo tri boda zaostatka za ''Vučicom'' koja je ostala na petoj poziciji.

''Nebesko plavi'' su poveli već u 12. minutu meča, kada je posle auta sa leve strane usledila brza akcija Koree i Kaiseda, koji je umakao svojim čuvarima i zatresao mrežu - 1:0. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Roma je bila blizu izjednačenja preko Florencija, pa Pastorea, ali te prilike nije uspela da iskoristi.

U 72. minutu Korea je probio kroz sredinu posle sjajne saradnje sa Imobileom, Facio ga je oborio i za sudiju nije bilo dileme - jedanaesterac za Lacio!

Usledila je konsultacija sa ''VAR studijom'', odluka je potvrđena, a Imobile je precizno izveo penal, za 2:0 u korist Lacija.

Ovim golom je utakmica praktično i rešena, Roma do kraja nije uspela da ozbiljnije ugrozi gol Strakoše, pa je Lacio zasluženo stigao do pobede.

I ne samo to, nego su domaći uspeli da je u finišu učine i još ubedljivijom.

Posle akcije koju je ''povukao'' Sergej Milinković-Savić, na kraju je Kataldi sa ivice kaznenog prostora poslao precizan šut u levi ugao Olsenovog gola - 3:0. I ovde je konsultovan VAR, ali ponovo se potvrdilo da je odluka sudije da ovaj gol prizna, bila ispravna.

Da sve bude gore po goste, naš reprezentativac Aleksandar Kolarov je u samom finišu zaradio dva žuta kartona za nepuna dva minuta u nadoknadi vremena, pa je Roma ovaj meč završila sa igračem manje na terenu.

Gosti su smatrali da je drugi žuti karton prestrogo dosuđen, Kolarov je tražio VAR, ali mu sudija tu molbu nije uvažio - morao je odmah u svlačionicu...

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.