Serija A - Bikovi videli crveno i poludeli, Beloti srušio Milan za četiri minuta! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2019, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A - "Bikovi" videli crveno i poludeli, Beloti srušio Milan za četiri minuta! (video)

Neverovatni golovi kapitena Torina.

"Rosoneri" imali igru i vođstvo posle prvog dela igre, ali se onda u nastavku sve srušilo.  Pobeda Torina posle dva neuspešna kola 2:1.

Milan je bio odličan u prvom poluvremenu, možda i najbolja igra "rosonera" od početka prvenstva je krunisana golom Pjonteka iz penala u 18. minutu. Najstrožijoj kazni je prethodio faul De Silvestrija nad Leaom.

Imao je pri kraju prvog dela Beloti priliku da poravna rezultat, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali je Italijan promašio odličnu prilku.

"Bikovi" kreću ofanzivno posle pauze, Simone Vredi je sjajno šutirao, ali je Donaruma još bolje reagovao. Ubrzo posle ovoga Pjontek promašuje šansu da postigne svoj drugi gol na večerašnjem meču.

A onda je usledio šou Andree Belotija. Kapiten "bikova" je prvo poravnao na 1:1 u 72. minutu, da bi samo četiri minuta kasnije maltene sam sebi asistirao za efektan gol iz makazica za potpuni preokret i vođstvo Torina u 76. minutu 2:1.

Pepe Reina, rezervni golman Milana je dobio crveni karton izvan terena posle prvog gola Belotija zbog protesta.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.