Šampion napravio haos u Belgiji, deca u dvorani neprestano skandirala Novak!

Izvor: Blic, 30.Jan.2013, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šampion napravio haos u Belgiji, deca u dvorani neprestano skandirala "Novak"!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković odmah po dolasku u Šarlrou, u kojoj će se sastati Dejvis Kup reprezentacije Belgije i Srbije, odradio je prvi trening u sali Spiroudome.

Pre početka treninga, Novaka je dočekalo nekoliko stotina mališana koji su petnaestak minuta skandirali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njegovo ime.

Ni najbolji teniser planete nije, razume se, ostao ravnodušan, te je pre treninga strpljivo delio autograme i fotografisao se sa svima, a onda je otišao na zagrevanje.

Belgijski mediji naglašavaju da se ne pamti kada je jedan inostrani sportista svojom pojavom izazvao ovoliko pažnje u javnosti.

Povezane vesti: Novak: Još se navikavam na vremensku razliku, žao mi je što Janko nije sa nama Novak predvodi Srbiju protiv Belgije, Gofan i Rohus aduti protivnika Protiv Belgije na šljaci u gradu Šarlroa Obradović: Zadovoljan sam protivnikom, mogla je da nam zapadne Švajcarska Zimonjić: Meč sa Belgijom biće zanimljiv

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.