SUPERLIGA: Javor izdržao u Beogradu, remi na Marakani

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2020, 21:49

SUPERLIGA: Javor izdržao u Beogradu, remi na Marakani

Drugi uzastopni nerešen meč Crvene zvezde.

Fudbaleri Javora napravili su iznenađenje u 12. kolu Superlige Srbije i uspeli da odole na stadinu ''Rajko Mitić'' protiv Crvene zvezde u meču koji je završen 0:0 (0:0). Ovo je bio drugi uzastoipni remi šampiona Srbije posle nerešenog rezultata u večitom derbiju, a crveno-beli nisu iskoristili ni jedanaesterac pošto je šut Mirka Ivanića odbranio Đorđe Lazović.

Javor nije došao u Beograd da se brani i gosti su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na startu u nekoliko situacija zapretili Zvezdi, koja je ipak ubrzo uspela da uspostavi kontrolu i ima terensku inicijativu. Nekoliko prilika imao je tim Dejana Stankovića u prvih 45 minuta, a najbolju je propustio Mirko Ivanić u 38. minutu, ali je Lazović uspeo da odbrani. U drugom poluvremenu je Stanković na teren poslao Falćinelija, Rodića i Kataija koji je i iznudio penal, iako je utisak da je faul bio na samoj granici kaznenog prostora, a Ivanićev udarac je odbranio Lazović u 59. minutu. Ubacio je Stanković i Pavkova koji je imao odličnu priliku u 74. minutu, ali je Lazović refleksno uspeo da odbrani njegov pokušaj glavom. Nstavila je Zvezda do kraja sa napadima, ali su ogsti uspeli da se odbrane i u Ivqanjicu ponesu veliki bod.

🔴⚪ #fkcz #czvjav pic.twitter.com/23iZuNq7Mp

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) October 25, 2020

Fudbaleri Crvene zvezde od 21 čas dočekaće na stadionu ''Rajko Mitić'' ekipu Javora u 12. kolu Superlige Srbije. Crveno-beli će protiv gostiju iz Ivanjice pokušati da nastave seriju dobrih rezultata u domaćem šampionatu, posle poraza od Hofenhajma na startu grupne faze Lige Evrope.

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković odlučio je da napravi nekoliko promena u timu kako bi odmorio nosioce igre, dok se u tim vratio Mirko Ivanić koji je pauzirao zbog korona virusa. Zvezda je favorit protiv Javora u Begradu pošto će ovo biti 13. dueal ova dva tima na stadionu ''Rajko Mitić'', a domaćin je ostvario 10 pobeda uz samo dva poraza, od kojih je drugi bio pre 10 godina. Tekstualni prenos meča možete pratiti ispod.

II POLUVREME

I POLUVREME

CRVENA ZVEZDA – JAVOR 0:0 (0:0)

Stadion: Rajko Mitić

SUDIJA: Dragan Čolović.

CRVENA ZVEZDA: Popović, Gobeljić, Eraković, Pankov, Radulović (od 46. Rodić), Petrović, Spiridonović (od 46. Katai), Nikolić, Ivanić (od 67. Pavkov), Gavrić (od 46. Falčineli), Ben (od 73. Vukanović).

JAVOR: Lazović, Jevtić, Pavišić, Otašević, Jevremović (od 90+4. Mladenović), Maričić, Piščević, Zvekanov, Šćepanović (od. 90+ Radivojević), Ilić (od 67. Tanko), Luković (od 90+1. Sević).

SUPERLIGA SRBIJA, 12. kolo

Nedelja

Bačka - Inđija 1:2 (1:1)

(Zličić 42 - Nešković 33, Obradović 67)

Novi Pazar – Rad 2:1 (2:1)

(Nikčević 28, Sise 43 – Sise 40 ag)

Zlatibor – Vojvodina 0:2 (0:0)

(Drinčić 58, Andrić 78)

Mačva - Napredak 1:2 (0:2)

Proleter - Voždovac 1:1 (1:0)

Crvena zvezda - Javor 0:0 (0:0)

Ponedeljak

Metalac - Radnik (17)

Radnički - Partizan (17)

Spartak - Mladost (17)

TSC - Čukarički (17)

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Julijana Trigubčak, poznata hokejaška navijačica.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda nije povela ni iz penala! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Okt.2020

Dejan Stanković u poluvremenu napravio čak tri izmene, ali....Posle 0:0 na poluvremenu, Stanković je odlučio da na tren pošalje Kataija, Falćinelija i Rodića umesto Gavrića, Spiridonovića i Radulovića i posle nepunih 15 minuta igre u drugom delu igre, crveno-beli su iznudili jedanaesterac...Ivanić...

Nastavak na Sportske.net...

Ivanić: Žao mi je, radiću još jače

Izvor: MozzartSport.com, 26.Okt.2020, 02:03

Vezista crveno-belih se vratio u tim posle preležane korone, ali je bio tragičar meča protiv Ivanjičana..Nisu crveno-beli uspeli da slome otpor Javora (0:0), a tragičar utakmice je vezista Crvene zvezde Mirko Ivanić, koji u drugom poluvremenu nije uspeo da realizuje jedanaesterac. Posle dobijenog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.