SUDIJSKA KOMISIJA PRELOMILA: Trojica pomoćnika otpisana za narednu godinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2023, 09:58

SUDIJSKA KOMISIJA PRELOMILA: Trojica pomoćnika otpisana za narednu godinu

U decembru će se znati finalna lista.

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije sastavila je listu sudija, a čak 30 odsto pomoćnika za narednu godinu je promenjeno. Tako naredne godine na terenima neće biti Nemanja Petrović, Svetozar Živin i Dragan Bogićević, a kako saznaje Sport klub, nove pomoćne sudije će biti Jovan Borović, Milan Pašajlić i Atila Harmat.

Konačan predlog koji je izneo predsednik Saveza Dejan Santrač su podržali svi članovi Sudijske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << komisije FSS. Borović je dobio podršku od strane obe komisije, Harmat će predstavljati Vojvodinu, dok je iznenađenje postavljanje Pašajlića na listu za narednu godinu.

Osim novih članova, sastavljena je i B lista koju za narednu godinu čine Uroš Stojković, Milan Mihajlović, Miloš Simović, Bojan Banović, Nikola Đorović, Slobodan Pavlović i Milan Šutulović. Finalne liste za narednu godinu će biti poznate u decembru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.