STRANCI VIŠE NISU PRVA OPCIJA: Evo ko odlazi, a ko ostaje u Zvezdi

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2020, 08:51

STRANCI VIŠE NISU PRVA OPCIJA: Evo ko odlazi, a ko ostaje u Zvezdi

Crveno-beli smanjuju budžet.

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović najavio je drugačiji kurs u novoj sezoni, a on prvenstveno znači smanjeni broj stranaca.

Za redukovani budžet crveno-belih prisustvo Džejmsa Gista je nekorisni džak novca, s obzieom na to da iskusni krilni centar nije ispunio očekivanja na Malom Kalemegdanu. Izvesno je da bivši as Panatinaiosa, ali i Partizana neće nastaviti misiju u Beogradu, a pod velikim znakom pitanja za sledeću sezonu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je i Majkl Odžo.

Izvesno je da će Lorenco Braun napustiti Zvezdu, jer ima brojne ponude, dok su dva Amerikanca i dalje rado viđeni na Malom Kalemegdanu. To su Bili Beron i Kevin Panter, pogotovo što Panter ima i državljanstvo Srbije, ali je tandem bekova skrenuo pažnju i bogatijih klubova iz Evrolige.

Ali, kao što je Nebojša Čović naglasio, prioritet je formiranje stručnog štaba. Prvi pik javnosti je trofejni trener Dejan Radonjić, a videćemo koliko je to realna priča u ovom trenutku...

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.