STIGLI REZULTATI SA ULTRAZVUKA: Poznato kolika pauza čeka Bajbeka

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2020, 15:35

STIGLI REZULTATI SA ULTRAZVUKA: Poznato kolika pauza čeka Bajbeka

Francuz mora na duže bolovanje.

Napadač Partizana Žan Kristof Bajbek pauziraće do početka decembra, pokazao je snimak ultrazvukom i magnetnom rezonancom, kom je fudbaler bio podvrgnut u ponedeljak.

Na poslednjem treningu pred meč sa Mačvom, koji nije bio jakog intenziteta, francuski internacionalac je doživeo povredu mišića zadnje lože, odnosno rupturu, zbog koje je i ispao iz kombinacije za sastav, iako je najavljen bio od početka.

Real >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je počeo pomalo da liči na sebe, razigrao se konačno Eden Azar, a večeras (21.00) čeka Inter koji će biti bez udarne pesnice Romelua Lukakua. Posle loših rezultata u prva dva kola Real mora da pobedi, a kvota na keca je 1,95, dok je iks 3,60, a dvojka 3,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Inter.

To praktično znači da bi Bajbek mogao da "uhvati" tri poslednja kola jesenjeg dela prvenstva, međutim, pitanje je da li će se rizikovati sa igračem i u tom periodu, jer je očito da njegovo fizičko stanje nije na zadovoljavajućem nivou, usled čega je i došlo do povrede.

Otkako je došao u Partizan, Bajbek je odigrao dve utakmice, dobio je priliku u Kupu protiv OFK Bačke u poslednjih pola sata igre, kao i u prvenstvenom duelu sa Radničkim u Nišu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.