STIGLA POTVRDA IZ URGENTNOG CENTRA: Aleksandar Popović je svestan i orijentisan

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2022, 17:05

STIGLA POTVRDA IZ URGENTNOG CENTRA: Aleksandar Popović je svestan i orijentisan

Svima je pao kamen sa srca.

Aleksandar Popović, golman FK Partizan, iznesen je sa terena na današnjoj utakmici protiv Radničkog iz Niša posle sudara koji se dogodio u 22. minutu. Popović je ostao bez svesti i dugo je trajala pauza dok je medicinski tim pokušavao da ga povrati, a zatim ga je odvezlo vozilo Hitne pomoći.

Prva informacija od timskog doktora Siniše Petkovića bila je da je Aleksandar Popović dobro, u svesnom  je stanju, ali će morati na preventivno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snimanje, budući da je izgubio svest na deset sekundi.

Zatim je stigao i izveštaj iz Urgentnog centra i potvrđeno je da mladi golman nije pretrpeo unutrašnje povrede.

- Prilikom detaljnog pregleda u Urgentnom centru UKC Niš, utvrđeno je da je pacijent A. P. zadobio lakši potres mozga prilikom fizičkog kontakta sa drugim licem. Nakon kraćeg gubitka svesti, pacijent je osvešćen, nema vidljivih fizičkih povreda, nema znakova unutar lobanjskih povreda, svestan je i orijentisan i nakon ukazane pomoći nije bilo indikacija za eventualno dalje hospitalno lečenje - poruka je iz UKC Niš.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.