ŠTA ĆE REĆI GROBARI? Ilievu ODZVONILO! Menja ga LEGENDA crno-belih (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2018, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA ĆE REĆI GROBARI? Ilievu ODZVONILO! Menja ga LEGENDA crno-belih (FOTO)

Novi sportski direktor stiže u Humsku.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev mogao bi na kraju sezone da ostane bez svog radnog mesta, saznaje Kurir.

Uprava kluba stavila je rad prvog operativca crno-belih na posebnu proveru jer nije zadovoljna kako je odrađen prelazni rok. Po svemu sudeći, naslednik Ilieva će na kraju sezone biti legendarni Saša Ilić.

Rukovodstvo kluba, a posebno navijači najviše zameraju Ivici Ilievu loše odrađen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prelazni rok u prošloj sezoni. Pored dolazaka Zorana Tošića, Danila Pantića i Nemanje Miletića bilo je propusta. Naime, tada je Sejduba Suma plaćen skoro dva miliona evra. Momak iz Gvineje nije pokazao ništa u crno-belom dresu, sem žongliranja na predstavljaju, odnosno gola iz penala Crvenoj zvezdi. Novac i nepotrebna medijska pompa potrošeni su na Ognjena Ožegovića koji je na kraju prelaznog roka otišao na pozajmicu u ruski Arsenal. Isto tako, levi bek Slobodan Urošević pristigao iz Napretka nije se pokazao kao pojačanje jer je odigrao svega tri utakmice za crno-bele. Jedina pojačanja koji su koliko-toliko opravdali uloženi novac su Saša Zdjelar i Đorđe Ivanović.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.