Izvor: HotSport.rs, 06.Okt.2017, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKO FINALE: Đere i Krajinović će se boriti za trofej u Almatiju

Prvi i drugi nosilac turnira u Almatiju, Laslo Đere i Filip Krajinović, igraće jedan protiv drugog u borbi za trofej.

Čelindžer u kazahstanskom Almatiju ove godine proteći će u apsolutnom znaku srpskih tenisera, pošto će oba finalista biti iz naše zemlje.
Najpre je mesto tamo obezbedio Laslo Đere koji je savladao Ivana Gahova iz Rusije rezultatom 2:1 (6:4, 1:6, 6:2).
Zatim je i >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Filip Krajinović odradio svoj deo posao, znatno lakše, i sa 2:0 (6:3, 6:4) eliminisao Marka Trungelitija iz Argentine.
Đere je prvi, Krajinović drugi nosilac, pa će za srpske ljubitelje tenisa biti pravi užitak ispratiti ishod njihovog međusobnog duela.
The post SRPSKO FINALE: Đere i Krajinović će se boriti za trofej u Almatiju appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Krajinoviću titula u srpskom finalu!

Izvor: Sportske.net, 07.Okt.2017, 10:38

Ubedljiv trijumf Filipa Krajinovića, za titulu na turniru u Almatiju...Rano jutros po našem vremenu, srpski predstavnici Filip Krajinović i Laslo Đere odmerili su snage u finalu turnira u Almatiju...Neizvesnosti nije bilo, a za pehar se izborio Filip Krajinović, koji je ovo finale dobio sa ubedljivih...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.