Izvor: Blic, 10.Maj.2024, 15:36

"NE SPAVAMO DANIMA, SVAKO JUTRO NAS DOČEKA OBLAK DIMA I SMRAD": Meštani sela u blizini deponije Duboko u strahu, gašenje žarišta još traje - sve ekipe su na terenu (FOTO)

Danima već meštani okolnih sela u blizini deponije Duboko kod Užica ne spavaju mirno. Požar koji je izbio u nedelju još ne jenjava, i uprkos činjenici da je situacija pod kontrolom i da nema opasnosti da se vatra proširi mimo deponije, strepe za svoju bezbednost.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ZA GAŠENJE POŽARA KOD UŽICA KORISTE SE ALGE Raspisan tender za izvođača radova na proširenju tela deponije Duboko (FOTO)

Izvor: Blic, 11.Maj.2024, 12:37

Na deponiji Duboko kod Užica gde požar traje već danima, nastavljene su sve neophodne aktivnosti na gašenju požara, a od juče su u upotrebi i alge, čiji je cilj da se što pre dopre do samog žarišta. Raspisan je i tender za izvođača radova na stabilizaciji i proširenju tela deponije “Duboko”...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.