U Bačkoj Palanci održan skup podrške pretučenom nastavniku(AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2024, 15:45

U Bačkoj Palanci održan skup podrške pretučenom nastavniku(AUDIO)

U blizini škole "9. maj" u Bačkoj Palanci održan je danas skup podrške kolega pretučenom nastavniku te škole, Slobodanu Zoriću.
Prema rečima predsednika Unije sindikata prosvetnih radnika Dobrivoja Marjanovića, svaki napad na profesore mora biti krivično delo.
"Iako pričamo o nasilju u školama, i dalje tvrdimo da su škole najsigurnije mesto za našu decu. Mislimo da se sve ovo nasilje preliva iz sredina, odnosno sa ulica. Mogu samo da naslutim šta se to dešava na ulici kada se ovo dešava u prostoru gde postoje kamere i odrasli. Deca su nam definitivno dobra, a treba kao društvo da se pozabavimo i onima koji to nisu, da ne generalizujemo. I dalje je to najbolji resurs ove države", kazao je Marjanović....
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Protest u Bačkoj Palanci zbog napada na profesora za vreme nastave: Svi su ogorčeni i uplašeni

Izvor: Danas, 10.Maj.2024

Unija sindikata prosvetnih radnika Srbije organizovala je danas protest ispred Tehničke škole "9. maj" u Bačkoj Palanci zbog napada na profesora Slobodana Zorića, koji je pretučen na radnom mestu u ovoj školi.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.