SLUČAJNOST ILI NEŠTO DRUGO: Sudijska rotacija donela sreću crveno-belima (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Nov.2015, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLUČAJNOST ILI NEŠTO DRUGO: Sudijska rotacija donela sreću crveno-belima (FOTO)

Zanimljiva situacija viđena je u samoj završnici utakmice između Crvene zvezde i Voždovca u kojoj je domaći tim upisao 16. uzastopnu pobedu u domaćem šampionatu.


Naime, zbog bola u zadnjoj loži glavni sudija Majo Vujović morao je tu ulogu da prepusti četvrtom sudiji Nenadu Kurčubiću koji je vodio meč u poslednjih petnaestak minuta.
FOTO: STARSPORT Interesantno je da je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Crvena zvezda oba gola postigla upravo u tom periodu odnosno prvi put je savladala odbranu gostiju u 87. minutu, a tačku na ovaj duel nekoliko sekundi pre kraja stavio je Hugo Vijeira.
Svakako bi trebalo istaći da Kurčubić nije imao problematičnih situacija za presuđivanje, ali i da se odlično snašao s obzirom da nije bio dovoljno zagrejan.
Pogledajte i odakle je meč posmatrao naslednik Luča Ibanjeza i zbog čega su Delije isprozivale upravu kluba.
The post SLUČAJNOST ILI NEŠTO DRUGO: Sudijska rotacija donela sreću crveno-belima (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

'Ajde Žile sad malo ti da budeš kavaljer (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 28.Nov.2015

Sa Grofom Božovićem nikada nije dosadno....Zanimljiva scena po završtku utakmice između Crvene zvezde i Voždovca na Marakani. Kao po običaju reporterka Arene sport Jovana Guzijan uzimala je izjave od dva trenera, a sa Miodragom Božovićem ponovo je bio interesantno. Njemu nije bilo prvi put da...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.