Težak je sudački lebac (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2015, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak je "sudački lebac" (video)

Na primeru Maja Vujovića uvideli smo da posao fudbalskog arbitra nije nimalo lak i da nisu samo igrači ti koji strepe od povreda.

Utakmicu 19. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Voždovca obeležila je interesantna situacija koja se dogodila osam minuta pre kraja.

Raskvašeni teren uzeo je danak pošto se sudija Majo Vujović požalio na povredu zadnje lože zbog koje nije bio u stanju da nastavi meč.

Usledila je brza reakcija njegovih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pomoćnika pa je sudija Bojan Nikolić koji je do tog momenta stajao iza gola ispod južne tribine preuzeo pištaljku i "dosudio" preostali deo utakmice.

Ulogu dodatnog sudije iza gola preuzeo je Nenad Kurčubić koji nije želeo da nezagrejan ulazi u igru kako i sam ne bi došao u poziciju u kojoj se našao Majo Vujović.

Овакве ситуације не виђамо често на суперлигашким теренима!

Posted by Супер Лига on субота 28. новембар 2015.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SLUČAJNOST ILI NEŠTO DRUGO: Sudijska rotacija donela sreću crveno-belima (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Nov.2015

Zanimljiva situacija viđena je u samoj završnici utakmice između Crvene zvezde i Voždovca u kojoj je domaći tim upisao 16. uzastopnu pobedu u domaćem šampionatu.. . . Naime, zbog bola u zadnjoj loži glavni sudija Majo Vujović morao je tu ulogu da prepusti četvrtom sudiji Nenadu Kurčubiću...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.