SL - Sigurni TSC u gostima, ubedljivi Javor, Spartak...

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2020, 21:48

SL - Sigurni TSC u gostima, ubedljivi Javor, Spartak...

Najveća drama u Surdulici, pobede Javora, Spartaka, Proletera, Metalca...

Fudbaleri TSC-a pobedili su danas u gostima ekipu Rada sa 3:1, u utakmici trećeg kola Super lige Srbije.

TSC je poveo već u prvom minutu golom Đure Zeca, šest minuta kasnije izjednačio je Saša Jovanović, da bi novo vodjstvo gostujućem timu doneo Vladimir Silađi u 20. minutu.

Ekipa TSC-a je minut kasnije ostala sa igračem manje na terenu pošto je Bojan Balaž dobio crveni karton, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali je golom Nenada Lukića u 75. minutu TSC potvrdio pobedu i stigao do prvog trijumfa u novoj sezoni.

Istim rezultatom slavio je i Spartak na gostovanju Bačkoj. Sva tri gola za drugu pobedu subotičkog tima postigao je Lazar Tufegdžić, dok je strelac jedinog pogotka za Bačku bio Nikola Žakula.

Fudbaleri Javora pobedili su na svom terenu Napredak sa 3:0, golovima Luke Lukovića, Nedeljka Piščevića i Vladimira Otaševića.

Metalac je preokretom na svom terenu slavio protiv Mačve sa 2:1, Mladost je u Surdulici pobedila Radnik sa 3:2 golovima Obijore Odite i Đorđa Babića u 91. i 94. minutu, dok je Proleter u gostima bio bolji od Zlatibora sa 2:0.

Crvena zvezda je na svom stadionu bila sigurna protiv Radničkog iz Niša (3:0), dok je ranije danas Novi Pazar pobedio Partizan (3:2), a Voždovac Indjiju (1:0).

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.