Izvor: MozzartSport.com, 05.Avg.2020, 18:57

Sramota Partizana!

Novi Pazar napravio najveće iznenađenje od početka nove sezone – 3:2

Nastavlja se Partizanov hod po mukama. U Kruševcu se provukao, u Novom Pazaru osramotio. Ako se mogu donositi zakljuci na osnovu početna dva kola deluje da najave iz Humske o napadu na titulu nisu utemeljene. Odigrali su tek dve utakmice na početku nove sezone i nikog, verovatno ni sami sebe, nisu ubedili kako su kadri da jače nego u prethodne tri sezone pritisnu Crvenu zvezdu.

Opravdanja >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za kiks crno-belih nema. Odigrali su kriminalno u odbrani, nezainteresovano na sredini terena i nedovoljno složno u napadu. Posledica: poraz od tima koji je minulo prvenstvo Prve lige Srbije okončao na desetom mestu na tabeli i samo zahvaljujući administativnoj odluci prebačen u elitni rang – 2:3.

Pričalo se kako sastavu iz Humske prve dve utakmice nove sezone život znače, da ako sa maksimalnih šest bodova otvori šampionat stiče šansu da se aktivno uključi u borbu za prvo mesto, međutim, rezultat i igra ukazuju da je pred Partizanom još jedna izgubljena takmičarska godina. Od 180 minuta fudbala na startu Superlige valjano je igrao možda 20-ak. Premalo da uopšte razmišlja o kruni. Nedovoljno čak i da se savlada ekipa koja je pre današnje zabeležila tek dve pobede u kalendarskoj godini. Na mestu gde je u martu oružje položio pirotski Radnički, a u maju vranjski Dinamo do nogu je potučen favorit iz Beograda.

Spektakularna utakmica Novog Pazara i sramotna Partizana...

Uskoro opširnije...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Kruševac

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Sramota Partizana! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 05.Avg.2020

Novi Pazar napravio najveće iznenađenje od početka nove sezone – 3:2..Nastavlja se Partizanov hod po mukama. U Kruševcu se provukao, u Novom Pazaru osramotio. Ako se mogu donositi zakljuci na osnovu početna dva kola deluje da najave iz Humske o napadu na titulu nisu utemeljene. Odigrali su crno-beli...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.