Savo ne menja tim koji dobija, Pazar kreće sa Suminim pojačanjem! (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2020, 16:08

Savo ne menja tim koji dobija, Pazar kreće sa "Suminim" pojačanjem! (SASTAVI)

Poznati sastavi Novog Pazara i Partizana pred meč koji počinje u 17 časova.

U drugom kolu Superlige Srbije, fudbaleri Partizana gostuju Novom Pazaru.

Meč počinje od 17 časova na Gradskom stadionu, a trener "crno-belih" se odlučio za identični sastav kao u Kruševcu kada je ekipa iz Humske slavila sa 3:1.

Sa druge strane, trener Novog Pazara Kenan Kolašinac napravio je određene izmene u odnosu na tim koji je istrčao na Marakani protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvene zvezde.

Interesantno, protiv Partizana nastupiće i Abdulaj Sise, fudbaler koji je bio na probi u klubu na preporuku Sejdube Sume, ali se nije izborio za ugovor.

NOVI PAZAR: Drobnjak - Sise, Vukajlović, Kurdić, Nedeljković - Delimeđac, Kovačević, Tomić, Kecap - Dragutinović, Hadžibulić.

PARTIZAN: Popović - Miletić, Ostojić, Vitas, Urošević - Zdjelar, Natho, F. Stevanović, Suma, Asano - Sadik.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Penal za Novi Pazar protiv Partizana VIDEO

Izvor: B92, 05.Avg.2020

Fudbaler Novog Pazara Nikola Nedeljković realizovao je penal protiv Partizana u drugom kolu Superlige Srbije...Zdjelar je u kaznenom prostoru nespretno reagovao i oborio Hadžibulića, te je arbitar pokazao na belu tačku...Loptu je uzeo Nedeljković i savladao Popovića...Meč pratite putem našeg...

Nastavak na B92...

Sramota Partizana!

Izvor: MozzartSport.com, 05.Avg.2020

Novi Pazar napravio najveće iznenađenje od početka nove sezone – 3:2..Nastavlja se Partizanov hod po mukama. U Kruševcu se provukao, u Novom Pazaru osramotio. Ako se mogu donositi zakljuci na osnovu početna dva kola deluje da najave iz Humske o napadu na titulu nisu utemeljene. Odigrali su tek...

Nastavak na MozzartSport.com...

"Zaslužena pobeda, imali smo još dve, tri kolosalne šanse"

Izvor: B92, 05.Avg.2020

Trener Novog Pazara Kenan Kolašinac rekao je da je pobeda njegove ekipe nad Partizanom (3:2) u drugom kolu Superlige Srbije potpuno zaslužena...On je istakao da je ovaj trijumf jedan od najvećih koji je pazarski klub ikada ostvario..."Promenili smo formaciju, a verovatno bi se na tako nešto malo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.