SADIK JE PARTIZANOV DŽEKPOT: Od cifre koju su crno-beli zaradili zavrteće vam se u glavi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2020, 16:09

SADIK JE PARTIZANOV DŽEKPOT: Od cifre koju su crno-beli zaradili zavrteće vam se u glavi!

Nigerijac se seli u Španiju.

Kako saznaje "Telegraf", transfer Umara Sadika u Almeriju doneće Partizanu 9 miliona evra, plus procente od dalje prodaje, što će mu i bez evropskih takmičenja omogućiti mirno i normalno funkcionisanje.

Biće veoma uzbudljivo danas od 17.30 na Old Trafordu. Mančester Junajted čeka Totenhem koji predvodi Žoze Murinjo. Kvota na keca je 2,00, na iks 3,45, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na dvojku 3,80, dok opklada 3+ novi kvotu 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Totenhem.

Umar Sadik je u Humsku stigao pre godinu dana, kao pozajmljeni igrač Rome, da bi ga u zimskom prelaznom roku Partizan otkupio za 1.75 miliona evra. Nigerijac je tokom mandata među crno-belima odigrao 51 utakmicu u svim takmičenjima, postigao 23 gola i upisao 19 asistencija.

Valja napomenuti i da je Partizan još od zimus na stolu imao i bogatiju ponudu od Almerijine i to iz kluba iz Saudijske Arabije, koja je iznosila 10 miliona evra, ali sam Sadik nije želeo ni da čuje za odlazak na Daleki istok.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan prodao Sadika, devet miliona evra u kasi

Izvor: RTS, 04.Okt.2020

Ovih dana se pričalo o tome, a danas je posao realizovan. Najbolji napadač Partizana Umar Sadik karijeru nastavlja u Almerija Segundi, prenose beogradski mediji. Transfer je vredan devet miliona evra. . Kako je objavljeno, crno-beli će odmah dobiti pet miliona evra, a...

Nastavak na RTS...

ZBOG OVOGA JE IZABRAO ALMERIJU: Umar Sadik postaje milioner!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2020

Nigerijac će u Španiji imati ozbiljnu platu...Partizan je prodao Umara Sadika španskom drugoligašu Almeriji za 9 miliona evra i tako rešio finansijske probleme nastale usled neuspeha u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Za crno-bele je posao sa Špancima po mnogo čemu dobar, a odlično je prošao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.