ZBOG OVOGA JE IZABRAO ALMERIJU: Umar Sadik postaje milioner!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2020, 16:39

ZBOG OVOGA JE IZABRAO ALMERIJU: Umar Sadik postaje milioner!

Nigerijac će u Španiji imati ozbiljnu platu.

Partizan je prodao Umara Sadika španskom drugoligašu Almeriji za 9 miliona evra i tako rešio finansijske probleme nastale usled neuspeha u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Za crno-bele je posao sa Špancima po mnogo čemu dobar, a odlično je prošao i Nigerijac koji će imati kraljevsku platu u Andaluziji u narednih pet godina.

Biće veoma uzbudljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << danas od 17.30 na Old Trafordu. Mančester Junajted čeka Totenhem koji predvodi Žoze Murinjo. Kvota na keca je 2,00, na iks 3,45, a na dvojku 3,80, dok opklada 3+ novi kvotu 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Totenhem.

Naime, kako saznaje "Telegraf", Sadik je sa Almerijom potpisao petogodišnji ugovor, po kome će mu zarada u Španiji biti rastuća.

U prvoj sezoni visoki napadač ima zagarantovanih milion evra u Španiji, dok će u narednih pet sezona ista ta zarada skočiti za još 500.000 evropskih novčanica.

To znači da će Umar Sadik od danas postati milioner i imati čak četiri puta veću platu u odnosu na dosadašnjih 250.000 evra koliko je zarađivao u Humskoj po sezoni.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Partizan doveo špica! Francuz potpisao na tri godine, Argentinac bio Plan B

Izvor: MozzartSport.com, 04.Okt.2020

Još jedan novajlija u Humskoj..Otišao je Umar Sadik – došao je Žan Kristof Bajebek. Nigerijac je otišao u Almeriju u transferu teškom 5.000.000 evra (može da naraste na 9.000.000, zavisno od bonusa), a na njegovo mesto u napad Partizana stiže Francuz, minule sezone član Utrehta...Bajebek dolazi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.