Izvor: MozzartSport.com, 04.Okt.2020, 20:00

Partizan doveo špica! Francuz potpisao na tri godine, Argentinac bio Plan B

Još jedan novajlija u Humskoj

Otišao je Umar Sadik – došao je Žan Kristof Bajebek. Nigerijac je otišao u Almeriju u transferu teškom 5.000.000 evra (može da naraste na 9.000.000, zavisno od bonusa), a na njegovo mesto u napad Partizana stiže Francuz, minule sezone član Utrehta.

Bajebek dolazi u Humsku kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Holanđanima. Za crno-bele će potpisati na tri godine i u ponedeljak kompletirati >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << po imenima atraktivan završetak prelaznog roka. U minulih nekoliko dana angažovani su krilni napadač Filip Holender, štoper Svetozar Marković, levi bek Ivan Obradović i centralni vezni Miloš Jojić.

Žan Kristof Bajebek je ukupno osmi novajlija Partizana tokom leta, prethodno su potpisali štoperi Maki Banjak i Dušan Lalatović, te desni bek Aleksandar Miljković.

I dok je Bajebek tokom dana važio za sigurnu stvar, imali su crno-beli, za svaki slučaj, spreman Plan B. A, u pitanju je bio argentinski napadač Mateo Retegi, koji je tokom leta dovođen u vezu sa Crvenom zvezdom. U pitanju je fudbaler Boke juniors, koji ima 21 godinu i igrao je u mlađim kategorijama i u River Plati. Načelni dogovor je bio da Retegi dođe u Humsku na pozajmicu do kraja sezone, a mogao bi potom da ga otkupi za 3.500.000 evra. Dok bi Boka mogla i nakon toga da ga vrati, ali po ceni od 8.000.000 evra.

Međutim, Bajebek je rekao "da" u nedelju popodne i Francuz će obući crno-beli dres Partizana. Novi fudbaler Partizana, koji dolazi kao Sadikova zamena, nije nepoznato ime na evropskom tržištu. Momak iz pariskog predgrađa Sen Deni prošao je kompletnu akademiju PSŽ-a, imao sjajan učinak igrajući za drugi tim Svetaca (27 utakmica, 13 golova). Dovoljno da povremeno dobija šansu u najjačoj ekipi (34 meča), ali je vreme uglavnom provodio po pozajmicama.

Bajabek je branio boje Troa, Valensijana, Sent Etjena, Peskare, Utrehta, koji ga je 2018. godine otkupio od Parižana za 1,5 miliona evra.

Bio je član svih mlađih selekcija Francuske. U Partizan dolazi kao slobodan igrač, pošto se jako dopao ljudima iz sportskog sektora.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gotovo, Partizan doveo zamenu za Sadika! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2020

Četvrto pojačanje u istom danu!..Sada je i definitivno, Partizan u nastavak sezone ulazi sa novim napadačem...Doskorašnji fudbaler Utrehta Žan Kristof Baebek postao je novi član "crno-belih" sa kojima je potpisao ugovor na tri godine, prenose beogradski mediji...Francuski napadač ima 27 godina,...

Nastavak na Sportske.net...

Partizan ostaje bez još jednog napadača: Bojan Matić ide u Grčku

Izvor: MozzartSport.com, 05.Okt.2020, 10:37

Pozajmica do kraja sezone..Ostaje Partizan i bez drugog napadača u završnici prelaznog roka. Umar Sadik je prešao u Almeriju za 5.000.000 evra, s tim da transfer može da naraste na 9.000.000 ukoliko se realizuju bonusi, dok će Bojan Matić put Grčke, saznaje MOZZART Sport...Crno-beli su u završnim...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.