Gotovo, Partizan doveo zamenu za Sadika! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2020, 20:53

Gotovo, Partizan doveo zamenu za Sadika! (video)

Četvrto pojačanje u istom danu!

Sada je i definitivno, Partizan u nastavak sezone ulazi sa novim napadačem.

Doskorašnji fudbaler Utrehta Žan Kristof Baebek postao je novi član "crno-belih" sa kojima je potpisao ugovor na tri godine, prenose beogradski mediji.

Francuski napadač ima 27 godina, ponikao je u Pari Sen Žermenu gde je pokazao ogroman potencijal, pa je 2012. godine bio i kandidat >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za nagradu "Zlatni dečak" evropskog fudbala.

Svojevremeno je nastupao za sve mlađe selekcije "galskih petlova", dobio je priliku u Parizu, ali nedovoljno da se dokaže, pa je sreću tražio uglavnom na pozajmicama.

Tako je nastupao za Trou, Valensijen, Sent Etjen, Peskaru i Utreht koji ga je na kraju i otkupio za 1.500.000 evra.

U Partizan stiže kao slobodan igrač i zamena za Umara Sadika koji je na pragu transfera u Almeriju.

Za "crno-bele" su prethodnih dana potpisali Filip Holender, Ivan Obradović, Miloš Jojić i Svetozar Marković, a uskoro se očekuje i zvanična potvrda kada je u pitanju Žan Kristof Baebek.


Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.