Izvor: RTS, 04.Okt.2020, 16:15

Partizan prodao Sadika, devet miliona evra u kasi

Ovih dana se pričalo o tome, a danas je posao realizovan. Najbolji napadač Partizana Umar Sadik karijeru nastavlja u Almerija Segundi, prenose beogradski mediji. Transfer je vredan devet miliona evra.
Kako je objavljeno, crno-beli će odmah dobiti pet miliona evra, a potom tri kroz bonuse, a još dva puta po pola miliona dobiće za broj golova, odnosno broj nastupa.

Veliko intereovanje vladalo je za Sadika - Lokomotiva, Viljareal, Briž, Lil, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Sosijedad, međutim najkonkretnij i je bio klub iz Segunde.
Briž je ponudio 7,5 miliona, ali je uprava crno-belih odbila takvu ponudu. Tim iz Segunde je prvo ponudio šest milion, da bi kasnije "pojačao" ponudu. Partizan je to prihvatio, ali Sadiku nisu odgovarali uslovi, pa su i oni bili na popravnom i sada je sve utanačeno i napadač odlazi u Almeriju.
Partizan je Sadika doveo u julu 2019. godine, prvo na pozajmicu, a kasnije je otkupljen za 1,75 miliona evra. Odigrao je 51 meč za klub iz Humske, i postigao 23 gola.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan prodao Sadika, devet miliona evra u kasi

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Okt.2020

Ovih dana se pričalo o tome, a danas je posao realizovan. Najbolji napadač Partizana Umar Sadik karijeru nastavlja u Almerija Segundi, prenose beogradski mediji. Transfer je vrijedan devet miliona evra.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.