Izvor: HotSport.rs, 23.Nov.2016, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SADA I ZVANIČNO: Košarkašice Srbije se plasirale na Evropsko prvenstvo!

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije i definitivno se večeras plasirala na Evropsko prvenstvo u Češkoj 2017. godine, pošto se nalazi među šest naboljih drugoplasiranih ekipa posle grupne faze kvalifikacija.
Košarkašice Srbije su večeras u Nišu izgubile od Ukrajine sa 82:88 i zauzele drugo mesto u Grupi D sa četiri pobede >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i dva poraza.
POSTOJI LI RAZLOG ZA ZABRINUTOST? Poraz srpskih košarkašica na oproštaju Milice Dabović (VIDEO)
Uprkos porazu, izabranice Marine Maljković nalaze se u grupi od šest najboljih drugoplasiranih ekipa, pa će tako na Evrobasketu u Češkoj braniti titulu osvojenu u Budimpešti prošlog leta.
Evropsko prvenstvo održaće se od 16. do 27. juna 2017. godine.
The post SADA I ZVANIČNO: Košarkašice Srbije se plasirale na Evropsko prvenstvo! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkašice Srbije plasirale se na Evropsko prvenstvo u Češkoj

Izvor: Beta, 23.Nov.2016

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se večeras na Evropsko prvenstvo u Češkoj 2017. godine, pošto se nalazi medju šest nabolje drugoplasiranih ekipa posle grupne faze kvalifikacija.Košarkašice Srbije su večeras u Nišu izgubile od Ukrajine sa 82:88 i zauzele drugo mesto u Grupi...

Nastavak na Beta...

POMAMA ZA SRPSKIM KRALJICAMA: Evropske šampionke na tri meča gledalo više od 15.000 navijača!

Izvor: Kurir, 24.Nov.2016, 19:34

...Zbog promene sistema kvalifikacija četa selektorke Marine Maljković je morala da igra kvalifikacije, a rivalke Srbije bile su košarkašice Nemačke, Luksemburga i Ukrajine Sa 4 pobede i dva poraza od Ukrajinki izboren je plasman u Češku, što je bio osnovni cilj..Tim koji je zajedništvom i borbenošću...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.