Rodžers neće da radi, malo bi da se odmara... I da potroši 13.500.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 06.Okt.2015, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodžers neće da radi, malo bi da se odmara... I da potroši 13.500.000 evra

Toliko sleduje doskorašnjem treneru Liverpula na ime obeštećenja za prevremen raskid saradnje

Doskorašnji trener Liverpula Brendan Rodžers zaradiće više od 13.500.000 evra zbog prevremenog raskida saradnje sa klubom sa Enfild rouda, prenosi engleski Telegraf.

Rodžers je dobio otkaz posle loših rezultata u Premijer ligi ove sezone, ali je imao ugovor na još tri godine i sad dve strane moraju da dogovore dinamiku otplate.

Irski stručnjak >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zarađivao je oko 6.500.000 evra godišnje, sa bonusima, a navodi se da nema nameru da žuri sa novim klubom, jer želi da naplati potraživanja i odmori se određeni period.

Kao najveći kandidat da ga nasledi figurira bivši trener Borusije iz Dortmunda Jirgen Klop.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rodžersu otkaz donosi 10 miliona funti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Okt.2015

Doskorašnji menadžer Liverpula Brendan Rodžers zaradiće više od 10 miliona funti zbog ranog raskida saradnje, prenosi engleski Telegraf...Rodžers je dobio otkaz posle loših rezultata u Premijer ligi ove sezone, ali je imao ugovor na još tri godine i dve strane moraju da dogovore dinamiku otplate...Irski...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.