Rodžersu otkaz donosi 10 miliona funti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Okt.2015, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodžersu otkaz donosi 10 miliona funti

Doskorašnji menadžer Liverpula Brendan Rodžers zaradiće više od 10 miliona funti zbog ranog raskida saradnje, prenosi engleski Telegraf.

Rodžers je dobio otkaz posle loših rezultata u Premijer ligi ove sezone, ali je imao ugovor na još tri godine i dve strane moraju da dogovore dinamiku otplate.

Irski stručnjak zarađivao je oko pet miliona funti godišnje, sa bonusima, a navodi se da nema nameru da žuri sa novim klubom jer želi da naplati potraživanja i odmori određeni period.

Kao najveći kandidat da ga nasledi spominje se bivši trener Borusije iz Dortmunda Jirgen Klop.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rodžersova uteha - 10 miliona za otkaz

Izvor: B92, 06.Okt.2015

Doskorašnji menadžer Liverpula Brendan Rodžers zaradiće više od 10 miliona funti zbog ranog raskida saradnje, prenosi engleski Telegraf...Rodžers je dobio otkaz posle loših rezultata u Premijer ligi ove sezone, ali je imao ugovor na još tri godine i dve strane moraju da dogovore dinamiku otplate...Irski...

Nastavak na B92...

PROFIT Rodžersu više od 10 miliona funti zbog otkaza

Izvor: Blic, 06.Okt.2015

Doskorašnji menadžer Liverpula Brendan Rodžers zaradiće više od 10 miliona funti zbog ranog raskida saradnje...Rodžers je dobio otkaz posle loših rezultata u Premijer ligi ove sezone, ali je imao ugovor na još tri godine i dve strane moraju da dogovore dinamiku otplate...Irski stručnjak zarađivao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.