Izvedena obuka za tehničko održavanje aviona Vojske Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2024, 19:11

Izvedena obuka za tehničko održavanje aviona Vojske Srbije

U Centru za obuku ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane na vojnom aerodromu "Pukovnik-pilot Milenko Pavlović" u Batajnici prethodne dve nedelje realizovana je tehnička učionica za školski avion "utva 75" koju su pohađali podoficiri vazduhoplovno-tehničke specijalnosti iz 204. vazduhoplovne brigade.
Reč je o važnom segmentu obuke tehničkog osoblja vazduhoplovnih brigada koji predstavlja neophodan korak na putu do sertifikata za održavanje i realizaciju specijalističkih tehničkih pregleda vazduhoplova u naoružanju Vojske Srbije, saopštilo je Ministarstvo odbrane.
Obuku su pohađali podoficiri vazduhoplovno-tehničke specijalnosti...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.