Robi otišao sa selektorskog mesta

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2019, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robi otišao sa selektorskog mesta

Robert Prosinečki više nije trener Bosne i Hercegovine.

Proslavljeni hrvatski fudbaler Robert Prosinečki neće više biti selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Razlog za to je neuspeh u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo gde su od Bosne bile bolje ekipe Italije, Finske i Grčke.



"Sa Robertom Prosinečkom smo sporazumno raskinuli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << saradnju. Sinoć smo imali sastanak, a danas smo se telefonski čuli sa ostalim članovima Izvršnog odbora i doneli konačnu odluku"
, kaže Milorad Sofrenić, potpredsednik FSBiH.

BiH ima šansu kroz plej-of Lige nacija da se plasira do EP, a tim bi ponovo mogao da preuzme Safet Sušić.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Grčka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Prosinečki smenjen sa mesta selektora BiH

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2019

Nekadašnji trener Crvene zvezde Robert Prosinečki od danas nije više selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine...Kako prenosi portal "Klix.ba", Prosinečkom je Izvršni odbor Saveza izglasao nepoverenje na telefonskoj sednici, nakon što je prethodno dogovoren sporazumni raskid saradnje...Prosinečki...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.