Realu smanjena kazna, a to znači samo jedno - Pohod na novog galaktikosa! (foto)

Izvor: Sportske.net, 20.Dec.2016, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Realu smanjena kazna, a to znači samo jedno - Pohod na novog ''galaktikosa''! (foto)

Za lavinu je potrebno jako malo, ovo je plan Florentina Pereza.

Manje od sat vremena prošlo je od kako je saopšteno da je Real Madridu smanjena kazna i već su se pojavile priče o novom ''galaktikosu''.

Sud za sportsku arbitražu uvažio je žalbu Real Madrida i smanjio kaznu FIFA na samo jedan prelazni rok zabrane registracija igrača.

Dakle, Real Madrid neće moći da kupuje samo ove zime, što je već pokrenulo lavinu za spekulacije o narednom ''galaktikosu''.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Novo, odnosno staro ime je - Pjer-Emerik Obamejang, koji se na društvenim mreža već pojavio kao fotomontaža u belom dresu.

Od ranije je poznato da je reprezentativac Gabona velika želja Florentina Pereza, a sada će dodatno da se podgreju ove priče.

Ni sam Obamejang nije krio da mu je san da zaigra u Real Madridu, jer bi tako ispunio najveću želju svog pokojnog dede koji je rodom iz okoline Madrida i veliki navijač ''kraljevskog'' kluba.

Florentino Perez je letos bio spreman da plati 100 miliona evra za ovog napadača, ali je na kraju došao Alvaro Morata.

Ukoliko dođe Obamejang, to znači da će Karim Benzema možda napustiti klub, pošto će teško prihvatiti ulogu rezerviste.

U svakom slučaju, ovo je tek početak, spekuliasaće se još mnogo toga do leta kada je u pitanju Real Madrid.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Realu prepolovljena kazna, može da kupuje na leto

Izvor: B92, 20.Dec.2016

Sud za Sportsku arbitražu u Lozani (CAS) uvažio je žalbu Real Madrida i prepolovio zabranu dovođenja igrača 'Kraljevskom klubu' sa dva na jedan prelazni rok...Aktuelni prvaci Evrope i sveta najpre su bili kažnjeni zabranom kupovine novih igrača u januarskom i letnjem prelaznom roku od strane Međunarodne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.