Zvanično - Sud doneo odluku u korist Madriđana, Real može da kupuje na leto!

Izvor: Sportske.net, 20.Dec.2016, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Sud doneo odluku u korist Madriđana, Real može da kupuje na leto!

Lepe vesti za Real Madrid.

Fudbalski klub Real Madrid moći će da kupuje u letnjem prelaznom roku, pošto je mu je kazna i zabrana kupovine smanjena na samo jedan prelazni rok.

To znači da Madriđani neće moći da kupuju samo ove zime, što ih i neće mnogo dotaći, pošto imaju ekipu za celu sezonu, formiranu letos dolaskom Alvara Morate.

Ova vest potvrđena je i na sajtu kluba uz napomenu da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je sud uvažio žalbu Real Madrida na odluku FIFA za zabranu kupovine u dva prelazna roka.

Podsetimo, Barselona je pre dve godine isto ovako kažnjena, ali žalba Katalonaca nije urodila plodom, za razliku od Real Madrida koji će već od leta moći da kupuje nova pojačanja.

Comunicado Oficial:https://t.co/xLOTnwB710#RealMadrid pic.twitter.com/lOeFg69Kmn

— Real Madrid C. F. (@realmadrid) December 20, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Realu smanjena kazna, a to znači samo jedno - Pohod na novog ''galaktikosa''! (foto)

Izvor: Sportske.net, 20.Dec.2016

Za lavinu je potrebno jako malo, ovo je plan Florentina Pereza...Manje od sat vremena prošlo je od kako je saopšteno da je Real Madridu smanjena kazna i već su se pojavile priče o novom ''galaktikosu''...Sud za sportsku arbitražu uvažio je žalbu Real Madrida i smanjio kaznu FIFA na samo jedan...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.