Real protutnjao i kroz Granadu

Izvor: RTS, 01.Nov.2014, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real protutnjao i kroz Granadu

Fudbaleri Real Madrida rutinski su u gostima pobedili Granadu sa 4:0 u prvoj subotnjoj utakmici 10. kola španske Primere. Dva gola Rodrigesa, po jedan Ronalda i Benzeme.

Novom ubedljivom igrom Real Madrid pobedio Granadu sa 4:0 i produžio svoj pobednički niz.

Realu je ovo 11. uzastopna pobeda u svim takmičenjima, ali su i ovim trijumfom, makar nakratko izbili na lidersko mesto u Primeri, pošto sada imaju dva boda više od Barselone, koja večeras dočekuje Seltu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Kraljevski klub je poveo u drugom minutu, a strelac je bio Kristijano Ronaldo, kome je to bio 17. gol u prvenstvu.

U 31. minutu prednost je udvostručio Hames Rodriges, na asistenciju Karima Benzeme, koji je i kod prvog gola asistirao Ronaldu.

Francuski napadač se i sam upisao u listu strelaca u 54. minutu, kada je povisio na 3:0, da bi konačan rezultat u 87. postavio Rodriges.

Granadi je ovo bila šesta utakmica bez pobede, pa je tako na 14. mestu sa devet bodova.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Real protutnjao i kroz Granadu, poraz Barse

Izvor: RTS, 01.Nov.2014

Fudbaleri Real Madrida rutinski su u gostima pobedili Granadu sa 4:0 u prvoj subotnjoj utakmici 10. kola španske Primere i preuzeli prvo mesto na tabeli od Barselone, koja je na svom terenu poražena od Selte. Atletiko siguran protiv Đukićeve Kordobe...Fudbaleri madridskog Reala pobedili su u gostima...

Nastavak na RTS...

Bilbao ostavio Real na vrhu

Izvor: B92, 02.Nov.2014, 15:01

Fudbaleri Atletik Bilbaa pobedili su sa 1:0 Sevilju u prvom nedeljnom meču 10. kola Španske Primere...Oni su tako omogućili Realu da se osamostali na čelu tabele, jer je Sevilja ostala na dva boda zaostatka...Ekipa sa San Mamesa se popela na 11 mesto na tabeli sa isto toliko bodova...Sva tri boda...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.