Читај ми!

Real protutnjao i kroz Granadu, šokantan poraz Barse

Fudbaleri Real Madrida rutinski su u gostima pobedili Granadu sa 4:0 u prvoj subotnjoj utakmici 10. kola španske Primere i preuzeli prvo mesto na tabeli od Barselone, koja je na svom terenu poražena od Selte. Atletiko siguran protiv Đukićeve Kordobe.

Fudbaleri madridskog Reala pobedili su u gostima ekipu Granade sa 4:0 (2:0) u 10. kolu španske Primere. Real je ovim trijumfom izbio na prvo mesto na tabeli, sa dva boda više u odnosu na drugoplasiranu Barselonu, koja je iznenađujuće na Kamp Nou poražena od Selte.

Već posle pola sata igre Real je imao dva gola prednosti preko Kristijana Ronalda i Hamesa Rodrigeza. U nastavku se Kolumbijac još jednom upisao u strelce, kao i Karim Benzema.

Kraljevski klub je posle slabog starta u Primeri vezao šest pobeda u nizu, u kojima su postigli impresivna 33 gola.

Fudbaleri Selte iz Viga napravili su veliko iznenađenje pobedom na Nou Kampu nad Barselonom sa 1:0, a gol odluke postigao je Hoakin Larivej u 55. minutu.

Prosto je nemoguće šta su sve napadači katalonskog tima promašili na ovom meču. Nejmar, Lionel Mesi i Luis Suarez imali su nekoliko odličnih prilika, prečka golmana Selte Serhija Alvareza tresla se tri puta i lopta jednostavno nije htela u mrežu gostiju.

Junak meča je svakako pomenuti Alvarez, ali sjajnu partiju pružio je mladi reprezentativac Srbije Nemanja Radoja koji je odigrao svih 90 minuta.

Atletiko Madrid bio je siguran na domaćem terenu protiv Kordobe, srpskog trenera Miroslava Đukića. Aktuelni šampion Španije postigao je četiri gola, a najbolji pojedinac meča bio je Antoan Grizman koji je postigao jedan gol, uz dve asistencije.

Rezultati i strelci:

Granada - Real 0:4 (Ronaldo 2, Rodrigez 31, 87, Benzema 54)

Atletiko Madrid - Kordoba 4:2 (Luso 43 ag, Grizman 58, Mandžukić 52, Raul Garsija 82 - Gilas 53, 87)

Barselona - Selta 0:1 (Larivej 55)

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 04. јун 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије