Izvor: HotSport.rs, 26.Maj.2016, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ROLAN GAROS: Ana se malo mučila, pa ubacila u veću brzinu

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske pobedom nad Kurumi Narom iz Japana – 7:5 6:1.

Ivanovićeva je u drugom kolu Rolan Garosa igrala protiv japanske teniserke Kurumi Nare koja je trenutno 89. teniserka sveta i visoka je svega 155 centimetara, pa u skladu sa tim njen stil igre >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << dozvoljavao je Srpkinji da se razmaše i pruži svoju prepoznatljivu igru.
Istina, bilo je problema u prvom setu, iako je dobro počela i napravila brejk odmah na startu, Japanka se vratila u izjednačila. Ušlo se u neizvesnu završnicu, a u 12. gemu Ana je ponovo oduzela servis protivnici i rešila set u svoju korist pre ulaska u taj-brejk.
Posle toga sve je bilo lakše, Ana je počela da pogađa onako kako ume i do kraja meča lako ‘počistila’ Naru sa pariske šljake posle sat i 24 minuta igre.
Ana Ivanović će u trećem kolu Rolan Garosa igrati protiv pobednice meča između Eline Svitoline i Tejlor Tauzend, koji se igra kasnije u toku dana.
The post ROLAN GAROS: Ana se malo mučila, pa ubacila u veću brzinu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana Ivanović ubedljivo do trećeg kola Rolan Garosa

Izvor: Beta, 26.Maj.2016

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas pobedila Kurumi Naru iz Japana.Ivanovićeva je pobedila sa 2:0 u setovima (7:5, 6:1), za sat i 26 minuta igre.Ona je u prvom setu dva puta oduzela servis protivnici, naspram jednog izgubljenog brejka,...

Nastavak na Beta...

Krunićeva u drugom kolu dubla na RG

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2016

Srpska teniserka Aleksandra Krunić plasirala se danas u paru s Mirjanom Lučić-Baroni iz Hrvatske u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske...Krunićeva i Lučić-Baronijeva su sa 2:1 u setovima (2:6, 6:1, 6:3) pobedile Poljakinju Klaudiju Jans-Ignjačik i Kseniju Knol iz Švajcarske...One će u drugoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Ana: Tenzije oko mečeva su mi odmagale

Izvor: N1 televizija, 26.Maj.2016

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović rekla je da je zadovoljna pobedom u teškom meču sa Kurumi Narom u drugom kolu Rolan Garosa...Ivanovićeva je protiv japanske teniserke slavila sa 7:6, 6:1, i u trećoj rundi je čeka susret sa pobednicom duela između Ukrajinke Eline Svitoline i Tejlor Taunsend...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.