Novak i Ana danas na pariskoj šljaci

Izvor: RTS, 26.Maj.2016, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak i Ana danas na pariskoj šljaci

Petog dana dakmičenja na Otvorenom prvenstvu Francuske na pariskoj šljaci mečeve drugog kola igraće Ana Ivanović i Novak Đoković. Ivanovićeva će u drugom kolu oko 11 časova igrati protiv Kurumi Nare, dok će rival srpskom teniseru biti Belgijanac Stiv Darsis, 161. igrač na ATP listi. Taj duel je na programu oko 13 časova. Mečeve iz Pariza >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << možete pratiti na našem Drugom programu.

Ana se plasirala u drugo kolo Rolan Garosa pošto je u tri seta, 6:0, 5:7 i 6:2, pobedila Francuskinju Osean Dodan.
Ivanovićeva će u drugom kolu igrati protiv Japanke Kurumi Nare koja je eliminisalala Čehinju Denisu Alertovu. Duel je na programu na terenu broj jedan od 11 časova.
Srpska teniserka, koja je 2008. godine osvojila Rolan Garos, rekla je da voli da igra na šljaci u prestonici Francuske.
"Volim da igram u Parizu, imam lepa sećanja i srećna sam što sam danas pobedila. Sledeći meč je novi izazov pa ćemo videti šta će biti. Odrasla sam na šljaci, uvek se dobro osećam, volim da gradim poen, da se igram, uvek imam osećaj da imam prostora i vremena za to. Ovde često budu teški uslovi, ja to volim jer mogu da igram svom snagom, nemam osećaj da mi loptica mnogo leti. Publika je uvek tu, podržava i voli tenis i raduje se dobrim poenima sa obe strane. To me inspiriše da dobro igram", rekla je srska teniserka.

Prvi reket sveta je do drugog kola Rolan Garosa stigao za sat i po vremena pobedivši Jen Sun Lua u tri seta, 6:4, 6:1 i 6:1.
Đokovićev protivnik u drugom kolu biće Stiv Darsis iz Belgije, koji je u tri seta pobedio Turčina Marsela Ilhana. Darsis je trenutno 161. igrač na ATP listi. Meč je drugi na programu na terenu "Suzan Lenglen" oko 13 časova.
"Nisam imao mnogo prilike da ga gledam na šljaci, već na drugim podlogama, na kojima je uspešniji. Prošle godine je igrao u finalu Dejvis kupa, iskusan je teniser.
Otvoreni šampionat Francuske igra se za ukupni nagradni fond od 32 miliona evra.  
 
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubedljiva pobeda Ane Ivanović

Izvor: RTS, 26.Maj.2016

Ana Ivanović plasirala se u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske pošto je ubedljivo savladala Kurumi Naru iz Japana u dva seta – 7:5, 6:1. Ana će se u narednom kolu sastati sa boljom iz duela Elina Svitolina – Tejlor Taunsend. ...

Nastavak na RTS...

Taman koliko treba: Novak ide dalje

Izvor: Mondo, 26.Maj.2016

Najbolji teniser sveta sa pola snage savladao Belgijanca Stiva Darsisa i plasirao se u treće kolo Rolan Garosa..Novak Đoković u drugoj rundi Rolan Garosa nije prikazao partiju koja bi uplašila protivnike, ali je uprkos tome slavio ubedljivim rezultatom 3:0...Savladao je Stiva Darsisa iz Belgije sa...

Nastavak na Mondo...

Đoković protiv Darsija nastavlja pohod ka trofeju

Izvor: RTS, 26.Maj.2016

Novak Đoković u drugom kolu Otvorenog prvenstva Francuske igra sa Belgijancem Stivom Darsijem, koji je 161. igrač sveta. Srpski teniser, koji je, dobro znamo, prvi igrač sveta, na startu takmičenja bio je bolji od Jen Sun Lua, koja je za sat i po vremena savladao sa 3:0 (6:4, 6:1, 6:1). Duel...

Nastavak na RTS...

Sa oscilacijama do pobeda

Izvor: Danas, 26.Maj.2016

Pariz, Beograd - Srpski teniseri Ana Ivanović i Novak Đoković bez mnogo muke, ali uz oscilacije u igri, prošli su u naredna kola Rolan Garosa nakon što su ubedljivo savladali svoje protivnike Kurumi Nari Stiva Darsisa...Najbolja srpska teniserka imala je problema u prvom setu u kome je nakon vođstva...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.