Ana: Tenzije oko mečeva su mi odmagale

Izvor: N1 televizija, 26.Maj.2016, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana: Tenzije oko mečeva su mi odmagale

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović rekla je da je zadovoljna pobedom u teškom meču sa Kurumi Narom u drugom kolu Rolan Garosa.

Ivanovićeva je protiv japanske teniserke slavila sa 7:6, 6:1, i u trećoj rundi je čeka susret sa pobednicom duela između Ukrajinke Eline Svitoline i Tejlor Taunsend iz Sjedinjenih Država.

“Igrala je >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << veoma dobro, vratila mi je veliki broj loptica i odlično je čitala neke moje udarce tokom prvog seta. Pokušala sam da budem agresivna i što više prilazim mreži. Osvajanje prvog seta mi je dalo samopouzdanje i pomoglo mi da nadogradim igru u drugom”, istakla je Ana.

Iako je srpska teniserka na impresivan način osvojila drugi set, Ivanovićeva naglašava da nije imala lak posao.

“Mislim da je ceo meč bio veoma težak i fizički iscrpljujući. Čak i u onim gemovima koje sam osvojila, morala sam da se pomučim. Znala sam da moram da budem agresivna i dobro se krećem protiv nje, ali i da joj takođe oduzimam vreme jer je dobra teniserka. Odlično se kreće i zato sam pokušala da zaigram bolje i igram više forhendom. Zadovoljna sam što je sve ispalo kako treba”, naglasila je Ivanovićeva.

Na konstataciju da se vidi da joj je šljaka omiljena podloga, Ana je rekla:

“Šljaka je moja omiljena podloga, radila sam mnogo prethodnih meseci, posebno u teretani. Mislim da mi tenzija koja je okruživala moje mečeve nije dozvolila da se krećem slobodno kako sam želela, ali sam sada uspela u tome”.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.