Izvor: MozzartSport.com, 10.Jun.2020, 22:15

Prvi put u istoriji derbija: Zvezda bez postignutog gola na četiri meča zaredom!

Crveno-beli srušili negativan rekord

Crvena zvezda ni četvrti put u poslednjih godinu dana nije postigla gol u derbiju protiv Partizana. I tako je postavila negativan klupki rekord.

Računajući prvenstvene i kup mečeve, ovo večeras je bio četvrti uzastopni meč na kojem Crvena zvezda nije zatresla mrežu večitog rivala. Negativna serija je počela minimalnim porazom prošle sezone u finalu Kupa Srbije. Nastavila se jesenas sa dva prvenstvena derbija. U prvom je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Partizan slavio 2:0 golovima Sume i Tošića, a drugi je završen nerešenim ishodom bez golova.

Tada je Zvezda izjednačila negativan rekord sa kraja prošle i početka ove decenije. Do večeras je to bio jedini slučaj u istoriji da Zvezda nije dala gol na tri uzastopna meča protiv Partizana.

8.5.2010: Partizan – Crvena zvezda 1:0

23.10.2010: Crvena zvezda - Partizan 0:0

16.3.2011: Partizan – Crvena zvezda 2:0

Interesantno je da se Zvezdina negativna serija pomalo podudara sa dolaskom Sava Miloševića na klupu Partizana. Aktuelni strateg crno-belih je prošle sezone izgubio prvi derbi u prvenstvu od Zvezde, a onda je nanizao tri pobede i jedan remi bez primljenog gola uz gol razliku 4:0.

Inače, Zvezdina najduža serija bez primljenog gola u mečevima sa Partizanom je od 20. aprila 2003. do 16. oktobra 2004. kada je vezala pet utakmica protiv crno-belih u prvenstvu i kupu bez primljenog gola.

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda bez postignutog gola na četiri meča zaredom

Izvor: MozzartSport.com, 10.Jun.2020

Crveno-beli godinu dana bez pogotka protiv večitog rivala..Crvena zvezda ni četvrti put u poslednjih godinu dana nije postigla gol u derbiju protiv Partizana...Računajući prvenstvene i kup mečeve, ovo večeras je bio četvrti uzastopni meč na kojem Crvena zvezda nije zatresla mrežu večitog rivala....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.