Prva četvrtina: Očekivano malo koševa u Pioniru, Partizan - Olimpija 17:14

Izvor: Blic, 23.Feb.2013, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva četvrtina: Očekivano malo koševa u "Pioniru", Partizan - Olimpija 17:14

Košarkaši Partizana i Olimpije igraju u "Pioniru" utakmicu 22. kola ABA lige. Partizan posle prve četvrtine vodi sa 17:14.

Partizan je u očekivano tvrdoj prvoj četvrtini neočekivano lako poveo sa 10:2 zahvaljujući jako slabom šutu iz igre (1/8) igrača Olimpije.

Gosti su preko Omića i Salina uspeli da pred kraj četvrtine smanje na 15:12. U poslednjih tridesetak sekundi Bogdanović i Perković su bili precizni sa linije slobodnih bacanja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Povezane vesti: Vujošević se razboleo, ali želi da vodi ekipu protiv Olimpije Loše izdanje Partizana u Ljubljani, zaslužena pobeda Olimpije Partizan u drugom poluvremenu deklasirao Olimpiju u Pioniru! Jovanović: Kroz Jadransku ligu vraćamo samopouzdanje
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ABA: Partizan - Olimpija 71:73 (kraj)

Izvor: Sportal.rs, 23.Feb.2013

Košarkaši Partizana igraju meč 22. kola ABA lige, protiv ljubljanske Olimpije. Crno-beli u meč ulaze posle poraza u "večitom" derbiju, dok je gostujući sastav u Beograd došao posle poraza od mađarskog Solnoka.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.