Primera - Minimalac Valensije u Sosijedadu, dželat Gameiro (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Sep.2018, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera - Minimalac Valensije u Sosijedadu, "dželat" Gameiro (video)

Uzbudljivo je bilo na severu Španije.

U sedmom kolu španske Primere, fudbaleri Valensije ostvarili su minimalnu pobedu u gostima pošto su u Baskiji savladali Real Sosijedad.

Iako je Sosijedad odigrao bolje prvo poluvreme, upravo su u tom delu meča gosti stigli do pogotka koji im je doneo velika tri boda sa teškog gostovanja.

Kevin Gameiro je pogodio prvi put u 27. minutu, ali je taj gol poništen zbog ofsajda. Devet minuta kasnije, nije bilo spasa za Baske.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Francuz je primio pas Čeriševa i savladao Moju dok se nalazio u kaznenom prostoru.

U drugom poluvremenu Sosijedad je imao nekoliko opasnih situacija, a najbolju priliku da izjednači tim sa Anoete imao je preko Vilijana Hozea, ali je Brazilac promašio penal u 67. minutu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gameiro okončao agoniju Valensije

Izvor: B92, 29.Sep.2018

Fudbaleri Valensije savladali su Real Sosijedad 1:0, na gostovanju u sedmom kolu španske LaLige.

Nastavak na B92...

Primera - U Ueski pucali samo sa kreča, debitovao Jovanović (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2018, 14:04

Srbin prvi put na golu novog kluba i odmah prekinuo niz od četiri izgubljene utakmice...U sedmom kolu španske Primere, Ueska je na svom terenu remizirala protiv Đirone 1:1...Bio je ovo debitantski nastup reprezentativca Srbije Aleksandra Jovanovića koji je odigrao sasvim dobru utakmicu...Primio je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.