Primera: Atletiko prejak za Malagu

Izvor: Sportal.rs, 22.Nov.2014, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera: Atletiko prejak za Malagu

Fudbaleri Atletiko Madrida pobedom protiv Malage pokazali su da je poraz od Sosijedada u prethodnom kolu bio samo loš dan za njih. Sigurnom igrom koju su garnirali ranim vođstvom, igrači Dijega Simeonea su protiv Malage došli do osme pobede u sezoni i preivremeno druge pozicije, na bod iza Reala - 3:1.

Strelci za domaći tim bili su Tijago već u 12. minutu, potom Grizeman koji je u završnici prvog poluvremena samo postavio nogu i preusmerio loptu u nebranjenu mrežu, posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << nesebične asistencije Arde Turana.

Treći gol za Atletiko bio je delo najefikasnijeg defanzivca ekipe Dijega Godina, u njegovom stilu - glavom, u finišu meča kada je iskoristio smušenost odbrane gostiju i nesigurnu intervenciju golmana Kamenija, i postavio konačan rezultat.

Jedini gol za Andalužane postigao je iskusni Paragavajac Roke Santa Kruz, koji je prepolovio prednost Madriđana, ali az više od toga Malaga jednostavno nije imala snage ni kvaliteta.

Primera, 12. kolo:

Subota:

Atletiko Madrid - Malaga 3:1

(Tijago 12, Grizman 42, Godin 84 - Santa Kruz 64)

Eibar - Real Madrid 18.00

Barselona - Sevilja 20.00

Nedelja:

Rajo Valjekano - Selta 12.00

Levante - Valensija 17.00

Elče - Kordoba 19.00

Viljareal - Hetafe 21.00

Ponedeljak:

Granada - Almerija 20.45

Petak:

Atletik Bilbao - Espanjol 3:1

(Aduric 29, Viguera 44, Ituraspe 78 - Sančes 84)

(Foto: Beta/AP/Andres Kudacki)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.