Tri gola i dva crvena na Visente Kalderonu: Atletiko savladao Malagu

Izvor: Blic, 22.Nov.2014, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri gola i dva crvena na "Visente Kalderonu": Atletiko savladao Malagu

Fudbaleri Atletiko Madrida ostvarili su pobedu u 12. kolu Primere pošto u veoma zanimljivoj utakmici savladali Malagu sa 3:1.

Atletiko je posao rešio u prvom delu igre pošto je sa dva gola obezbedio trijumf, a mrežu Malage načeo je Tijago glavom u 12. minutu nakon što je Koke izveo udarac iz ugla.

Pola sata kasnije na sceni je bila najlepša akcija na utakmici nakon što je Turan razmenio dupli pas na desnoj strani sa Ansaldijem i uposlo Grizmana koji nije imao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << težak posao da savlada Kamenija.

Santa Kruz je u 64. minutu vratio nadu Andalužanima da mogu makar do boda, ali je Samuel u 73. minutu Samuel zaradio drugi žuti karton i tako znantno smanjio šanse svom timu na "Visente Kalderonu".

Prednost igrača više iskoristio je Atletiko tako što je Godin pogodio za 3:1 posle asistencije Tijaga, a Gabi je u 88. minutu zaradio drugi žuti karton, ali to nije uticalo na krajnji rezultat susreta.

Primera, 12. kolo:

Petak:

Atletik Bilbao - Espanjol 3:1 (2:0)

(Aduriz 29, Viguera 44, Ituraspe 78 - Sančez 84)

Subota:

Atletik Madrid - Malaga 3:1 (2:0)

(Tijago 12, Grizman 42, Godin 83 - Santa Kruz 64)

18:00 Eibar - Real Madrid

20:00 Barselona - Sevilja

22:00 Deportivo La Korunja - Real Sosijedad

Nedelja:

17:00 Levante - Valensija

19:00 Elče - Kordoba

21:00 Viljareal - Hetafe

Ponedeljak:

20:45 Granada - Almerija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Primera: Atletiko prejak za Malagu

Izvor: Sportal.rs, 22.Nov.2014

Fudbaleri Atletiko Madrida pobedom protiv Malage pokazali su da je poraz od Sosijedada u prethodnom kolu bio samo loš dan za njih. Sigurnom igrom koju su garnirali ranim vođstvom, igrači Dijega Simeonea su protiv Malage došli do osme pobede u sezoni i preivremeno druge pozicije, na bod iza Reala...

Nastavak na Sportal.rs...

Primera: Atletiko prati Real

Izvor: B92, 22.Nov.2014

Fudbaleri Atletiko Madrida zadržali su korak sa vodećim timovima Primere, pošto su u prvom subotnjem meču 12. kola savladali Malagu u Madridu – 3:1 (2:0)...Izabranici Dijega Ćola Simeonea su ovim trijumfom ostavili poraz od Real Sosijedada iza sebe i popeli se na drugo mesto sa 26 bodova, dok...

Nastavak na B92...

"Poker" Reala Eibaru, Ronaldo dao svima po gol, Atletiko savladao Malagu

Izvor: Blic, 22.Nov.2014

Fudbaleri Atletiko Madrida ostvarili su pobedu u 12. kolu Primere pošto u veoma zanimljivoj utakmici savladali Malagu sa 3:1, dok je Real Madrid sa 4:0 ostvario trijumf protiv Eibara, a zvezda kraljevskog kluba je sada zvanično dao svakoj ekipi u španskom prventstvu makar jedan gol...Real Madrid na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.