Preminuo otac Habiba Nurmagomedova od posledica koronavirusa

Izvor: B92, 03.Jul.2020, 13:28

Preminuo otac Habiba Nurmagomedova od posledica koronavirusa

Abdulmanap Nurmagomedov, otac i trener Habiba Nurmagomedova, ruskog MMA šampiona u lakoj kategoriji, preminuo je od koronavirusa u 58. godini života.

Abdulmanap se nalazio u komi i posle nekoliko nedelja borbe je umro.

On je prvobitno bio hospitalizovan u rodnom Dagestanu, a potom je prebačen u Moskvu u kritičnom stanju gde je i preminuo.

Nurmagomedov je 25. aprila primljen u bolnicu u Mahačkali sa sumnjom na upalu pluća.

Kasnije je objavljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je pozitivno testiran na koronavirus i da se leči u moskovskoj bolnici.

Ruski mediji su ranije pisali kako su Abdulmanap loše lečili u Dagestanu, da je došlo do komplikacije i na kraju čovek nije uspeo da se izvuče.

Podsećamo, porodicu Nurmagomedov je u prethodnih nekoliko meseci "pokosio" koronavirus od kojeg je preminulo nekoliko članova ove familije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Habibov otac preminuo od koronavirusa

Izvor: RTS, 03.Jul.2020

Abdulmanap Nurmagomedov, otac i trener UFC šampiona Habiba Nurmagomedova, preminuo je u Moskvi od posledica infekcije koronavirusom. . Habibov otac preminuo je u 58. godini u Moskvi, od posledica infekcije koronavirusom...Abdulmanap Nurmagomedov se nekoliko meseci borio...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.