Izvor: RTS, 03.Jul.2020, 19:43

Habibov otac preminuo od koronavirusa

Abdulmanap Nurmagomedov, otac i trener UFC šampiona Habiba Nurmagomedova, preminuo je u Moskvi od posledica infekcije koronavirusom.
Habibov otac preminuo je u 58. godini u Moskvi, od posledica infekcije koronavirusom.

Abdulmanap Nurmagomedov se nekoliko meseci borio sa koronavirusom, a njegovo stanje pogoršalo se u maju, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kada se vratio u Dagestan.
Iako je Habibov trener Ali Abdelazis pre nekoliko dana dao intervju u kojem je govorio da se Abdulmanapova situacija poboljšava, otac legendarnog UFC borca nije pobedio bitku sa virusom, a navodi se da je bio u medicinski izazvanoj komi, nakon što je doživeo srčani udar.
Saučešće povodom smrti Habibovog oca izjavio je i trener Konora Mekgregora, Habibovog ljutog rivala.
"Veoma mi je žao zbog smrti Abdulmanapa Nurmagomedova. Genije borilačkih sportova i neko ko služi za inspiraciju mnogim borcima koji tek dolaze. Počivaj u miru i želim najbolje tvojoj porodici, pogotovo u ovim teškim trenucima", napisao je Džon Kavanah.
Habib Nurmagomedov je aktivni UFC šampion u lakoj kategoriji.
 
Habib ima ima 31 godinu i neporažen je u profesionalnoj karijeri. Sa 28 uzastopnih pobeda, vlasnik je rekorda UFC-a kao borac sa najdužim nizom pobeda.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Preminuo poznati ruski MMA trener

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jul.2020, 09:57

Poznati ruski trener borilačkih vještina (MMA) i odlikovani vojni veteran Abdulmanap Nurmagomedov umro je u 57. godini od posljedica infekcije virusom korona.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.